Fotogeniek Antwerpen

Realisaties

Realisaties

01.

Hieronder enkele foto’s gestuurd door onze klanten.

Let op: De kleuren kunnen afwijken van de originele foto’s aangezien de meeste foto’s met een smartphone werden gemaakt.

Recensies

02.
Op basis van 14 waarderingen.
Nathalie Van Hoey
Nathalie Van Hoey
15/03/2022
Fantastisch mooie foto's, gemaakt en geleverd door een zeer sympathieke en kundige fotograaf. Zeer aangename ervaring, helemaal aan te raden!! Nogmaals bedankt Joël, we zijn superblij met onze panoramafoto :-)!
Ralph Broos
Ralph Broos
04/01/2022
Zeer mooie beelden van een fotograaf met een oog voor uitgekiende compositie en detail.
Karine Staes
Karine Staes
26/12/2021
Mooie prachtige foto’s. Goede kwaliteit. Verzorgd en goede info van fotograaf over zijn werk Echt professioneel. Kben heel fier op de foto in mijn living. Hij is prachtig
Stephen Howe
Stephen Howe
28/11/2021
De kwaliteit is onberispelijk, prachtig en geen pixel te zien, wauw. 😱 Ook professionele levering door een passionele persoon, met uitleg wanneer en hoe de foto getrokken is. Ook het ophangsysteem is zeer goed, da kader hangt maar een paar mm van de muur. 👍👍👍
Stefan Ryckebusch
Stefan Ryckebusch
22/11/2021
Super kwaliteit Nog steeds heel tevreden van onze keuze. Een echte aanrader.
Mario Redondo
Mario Redondo
16/11/2021
Ik heb meneer over de vloer gehad, echt super sympathieke kerel, vlotte babbel. Toen hij de door mij gekozen prent uitpakte was ik echt even onder de indruk van de kwaliteit. Haarscherp zelf als ik mijn neus op de plaat druk! Heb ik nog niet veel eerder gezien. Deze skyline van Antwerpen pronkt dan ook boven mijn schouw. Ik zou haast een nieuwe plek gaan zoeken in mijn huis om er nog 1 te hangen. Aanrader!
diane geens
diane geens
15/11/2021
Wij gaven expats, die na enkele jaren terugkeerden naar de Heimat, de “skyline van Antwerpen” als afscheidscadeau. Dit stijlvolle cadeau apprecieerden ze heel erg, en heeft een mooie plek gekregen in hun thuis. Zeker een mooie herinnering aan hun periode in Antwerpen. En dit dankzij Joël, die zorgde voor een vlotte en correcte opvolging van zijn project.
Sasha Bosny
Sasha Bosny
09/11/2021
Wij kochten bij Fotogeniek Antwerpen de prachtige Skyline Antwerpen -formaat 150 cm x 45 cm. Deze prijkt nu in onze inkomhal en kon al op heel wat bewondering van familie en vrienden rekenen. De foto is haarscherp afgedrukt op aluminium en wordt geleverd met stevige bevestigingshaken. Prima, vriendelijke service met deskundige uitleg over de afdruk.
Evelyne Grimmon
Evelyne Grimmon
08/11/2021
Heel tevreden over het beeldmateriaal van Fotogeniek Antwerpen. De beelden hangen op in het Antwerp Harbour Hotel. Erg tevreden met het eindresultaat.

Om ook de bijhorende foto’s te bekijken bij de reviews, klik hier.